Wokkels (1974)

Bekijk de Geheugen Groeve op mijn zolder ‘De wokkel. Een v e r d r a a i d lekker zoutje,’ de slogan staat nog in mijn geheugen gegrift. In 1974 kwam hij op de markt. Ik weet het nog goed. Ik moet 8 zijn...

Runderbouillon: recept

Runderbouillon basisbouillon voor soep, risotto Print Recipe Prep Time 15 minutes minsCook Time 4 hours hrs Course Saus Servings 8 Equipment1 hoge pan (5 liter)...

Supermuis (1972)

Bekijk de Geheugen Groeve op mijn zolder Supermuis was mijn anti-held. Ik vond hem niet bijzonder snugger uit zijn ogen kijken. Zijn oren vielen ook altijd voor zijn ogen als je hem optilde. Liet je hem vliegen als...

“Zouden Moeten”-uitspraken

Je manier van denken richt zich op uitspraken als “moeten”, “zouden moeten”, “zouden eigenlijk moeten” en “moeten”. Dit leidt tot vaste ideeën over hoe jij, andere mensen en de wereld zouden moeten zijn.

Niet-behulpzame denkstijlen

Positieve zaken diskwalificeren Je negeert, verwerpt of bagatelliseert je positieve eigenschappen en ervaringen. Het ontvangen van positieve feedback kan vreemd of ongemakkelijk aanvoelen, dus wijs je het automatisch af...

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.