Sambal Goreng Udang Peteh

1 ui  (c) 3 teentjes knoflook (a) 1/4 theelpl assam (b) 1/2 theelpl trassi (c) 3 eetlepers sambal oelek (c) 2 schijfjes Laos (d) Oeleken: eerst a., dan b. erbij dan c. en dan d. Flink rammen! Dan inhoud lang fruiten in kootje olie in Wadjan: boemboe (a-d) 3 Daun Salam 4 Djoeroek Poeroet En […]

    • 1 ui  (c)

SambalGorengUdangPete

  • 3 teentjes knoflook (a)
  • 1/4 theelpl assam (b)
  • 1/2 theelpl trassi (c)
  • 3 eetlepers sambal oelek (c)
  • 2 schijfjes Laos (d)

Oeleken: eerst a., dan b. erbij dan c. en dan d.
Flink rammen!

Dan inhoud lang fruiten in kootje olie in Wadjan:

  • boemboe (a-d)
  • 3 Daun Salam
  • 4 Djoeroek Poeroet

En dan

  • 1 ons peteh bonen

erbij.  Als de bonen gaar zijn als laatste er bij:

  • 3 ons garnalen
  • 1 scheutje santen
  • 1,5 theelpl suiker

Nog 1 x opkoken en dan klaar.

 

 

Most discussed