Ger Bikes – advies en racefietsen op maat

“Of je nu alleen op zondag een toertochtje maakt of dat je een criteriumklepper bent, Ger Hermans is de ambachtsman die elke fietsliefhebber nodig heeft om op terug te kunnen vallen” In Amsterdam, waar normaliter de dorre racefietswoestijn wordt gedomineerd door commerciële dozenschuivers en drukke fietscafés met hippe baarden, vormt de winkel van Ger Bikes […]

Ger Bikes racefietsen op maat“Of je nu alleen op zondag een toertochtje maakt of dat je een criteriumklepper bent, Ger Hermans is de ambachtsman die elke fietsliefhebber nodig heeft om op terug te kunnen vallen”

In Amsterdam, waar normaliter de dorre racefietswoestijn wordt gedomineerd door commerciële dozenschuivers en drukke fietscafés met hippe baarden, vormt de winkel van Ger Bikes in Betondorp een uitzondering. Zijn werkplaats aan de Brink is een oase van rust en vakmanschap. Als framebouwer voor RIH en als professionele baanwielrenner weet Ger zowel van de theorie en de praktijk van wielrennen. Hij houdt er niet van als ik dit opschrijf maar Ger is een regelrechte legende.

Ger Bikes, advies en racefietsen op maat

Vorig jaar heb ik een prachtige GER van carbon op maat laten maken. Het bouwproces was al een feest op zich. Met de nodige Jordanese humor adviseert hij over houding en de beste materialen die passen bij jouw rijstijl. Want alleen een maatfiets is een echte koersfiets. Ik kreeg alle ruimte en begeleiding om mijn eigen kleur, belettering en beeldlogo te bepalen. Maar ook de service daarna is fantastisch. Ger staat altijd voor je klaar. Plaats je net voor een tijdrit je opzet-stuurtje en draai je een bout lam? Een ritje naar Betondorp is genoeg. Ger haalt de fiets waarmee hij bezig is van de haken en maakt direct een aanpassing waarmee je weer jaren vooruit kan. Dat is Ger ten voeten uit.

Ger Bikes racefietsen op maat
>> slideshow

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.