Marlin Burkunk, specialist online communicatie, inhuren

Marlin Burkunk, specialist online communicatie

Marlin Burkunk, specialist online, heeft sinds de opkomst van internet expertise opgebouwd in functies als web-redacteur, web-coördinator en projectleider ontwikkeling web-applicaties.
Als zzp-er heeft hij zich verder ontwikkeld in wisselende werkomgevingen als specialist online. Bij kennisorganisaties kan hij nog steeds het beste zijn ei kwijt.  In projecten fungeert Marlin Burkunk het liefst als meewerkend voorman, in plaats van uitsluitend op het proces te sturen. Liever samen bedenken en opleveren. Produceert graag mee. Vieze handen geen bezwaar. Een moddervlekje ook niet.

Competenties van Marlin Burkunk, specialist online

Marlin Burkunk is een doener. Nog altijd een scherpe pen. Op de hoogte van de laatste on- en offline media. Gesprekspartner afdeling IT maar ook van vormgevers en tekstschrijvers. Bewust van technische mogelijk- en onmogelijkheden binnen CMS’en. Marlin Burkunk maakt makkelijk contact met verschillende mensen. Voelt de tempoverschillen tussen afdelingen haarfijn aan. Een project goed opleveren èn bezig zijn met doorontwikkeling. Gespecialiseerd in het vergroten van bereik van een organisatie door middel van SEO-vriendelijke webteksten en SEA-campagnes. Maar ook contentmarketing is bekend terrein. Aantoonbare resultaten geboekt door het inzetten van storytelling, infographics,  instructievideo’s en cross-mediale concepten. Boeien en binden van doelgroepen is zijn tweede natuur.

Opleiding van Marlin Burkunk, specialist online

Marlin Burkunk studeerde in 1994 af als historicus (Universiteit van Amsterdam, afstudeerrichting cultuurgeschiedenis). Vanaf 2000 volgde hij, gedreven door een groeiende belangstelling voor Internet,  verschillende cursussen op dit vakgebied: Webdesign en HTML; Tekst-schrijven voor het web; Search Engine Optimalisation, Search Engine Advertising, Contentmarketing; Grafisch vormgeven).

CMS-kennis van Marlin Burkunk

Open source: Umbraco, Typo3, WordPress, Drupal, Joomla en Plone.
Closed source: MS Sharepoint, Alterian (Morello), Waxtrapp en Tridion.

Vrije tijd

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.