sjalotten port saus
Home » recepten » Sjalotten Port saus: recept

Sjalotten Port saus: recept

Sjalotten Port saus

Combineert goed met Hertenbiefstuk of Tournedos

Ingredients
  

  • 80 gr roomboter
  • 7 takjes tijm
  • 1 takje rozemarijn
  • 400 ml rode port
  • 100 ml rode wijn
  • 2 grote sjalotten
  • 1 steranijs
  • 100 ml rundvlees bouillon (zie ander recept)
  • 1 scheut olijfolie
  • 1 draai peper
  • 1 draai zout

Instructions
 

  • Snijd de sjalotten fijn en fruit ze zacht in 50 gram roomboter, voeg de tijm en de steranijs toe en blus af met de port en wijn.
  • Kook in tot de helft en voeg de runderbouillon (https://www.burkunk.nl/runderbouillon/) toe. Kook tot de helft in en verwijder de tijm en steranijs.

Top Postings: tips over kunstwerken die een overweldigende en duurzame ervaring achterlaten die het leven ietsje mooier maken…

Snel bladeren