Home » e-help » Last van STRESS? Download een app…

Last van STRESS? Download een app…

Sprink is een onderdeel van Bouman GGZ, het ‘merk’ gericht op de coaching- en gezondheidsmarkt. Op haar website biedt zij trainingen aan voor mensen die gezond willen blijven. Twaalf op de honderd bezoeken aan de huisarts hebben te maken met stressklachten. Daarom ontwikkelde Sprink een online cursus ‘My Stress Coach’, ontsloten via een app voor […]

Sprink is een onderdeel van Bouman GGZ, het ‘merk’ gericht op de coaching- en gezondheidsmarkt. Op haar website biedt zij trainingen aan voor mensen die gezond willen blijven. Twaalf op de honderd bezoeken aan de huisarts hebben te maken met stressklachten. Daarom ontwikkelde Sprink een online cursus ‘My Stress Coach’, ontsloten via een app voor de iPad.

Waar en wanneer je maar wilt
Leerboeken verschijnen steeds vaker in tablet-versie. Je volgt de cursus waar en wanneer je maar wilt; theorie-en werkboek zijn geïntegreerd. De app biedt twee benaderingen om stress te verminderen: het verkleinen van draaglast en het vergroten van draagkracht. De modules bestaan  uit leesgedeelten en praktische invuloefeningen, maar ook uit filmpjes en geluidsfragmenten.  De gebruiker downloadt het thema naar keuze en kan voor € 2,60 aan de slag met zijn stress.

Download de app voor de iPad of lees verder op http://www.mystresscoach.nl/

 

*een verkorte versie van deze column van Marlin Media verscheen in
Indrukken, nr 7 – 2013
(medewerkersblad GGZ inGeest)

🦷🦷🦷🦷🦷 tips over kunstwerken die een overweldigende en duurzame ervaring achterlaten die het leven ietsje mooier maken…

Blader door alle onderwerpen

Snel bladeren