GGZ Connect: een community voor collega’s en vakgenoten

De tijd dat een GGZ-professional zich uitsluitend liet informeren door een vakblad van de brancheorganisatie is voorbij. Online media biedt een scala aan mogelijkheden om bij te blijven op je vakgebied. De portal http://www.ggznederland.nl biedt bijvoorbeeld nieuws (vakinhoudelijk en beleidsmatig), een kennisbank, een congresagenda, een digitale nieuwsbrief en een Twitter-account. Een virtuele werkomgeving Sinds 2012 […]

De tijd dat een GGZ-professional zich uitsluitend liet informeren door een vakblad van de brancheorganisatie is voorbij. Online media biedt een scala aan mogelijkheden om bij te blijven op je vakgebied. De portal http://www.ggznederland.nl biedt bijvoorbeeld nieuws (vakinhoudelijk en beleidsmatig), een kennisbank, een congresagenda, een digitale nieuwsbrief en een Twitter-account.

Een virtuele werkomgeving
Sinds 2012 biedt GGZ-Nederland ook een interactief platform aan: www.GGZ-connect.nl. Binnen deze community kunnen berichten worden geplaatst over thema’s waar je collega’s over wilt raadplegen. De werkwijze is simpel: maak een profiel aan en meng je in een discussie of start een nieuwe discussie. Dit kan een openbare discussie zijn (zichtbaar voor iedereen) of besloten (alleen leden). In een virtuele werkomgeving kun je ook met een projectgroep documenten delen. Dat scheelt weer tijd en een treinkaartje.

Bekijk de vimeo met instructie.

 

*een verkorte versie van deze column van Marlin Media verscheen in
Indrukken, nr 6 – 2013
(medewerkersblad GGZ inGeest)

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.